Totalleverantör reklammaterial, mäss- og profileringslösningar

Fototapeten har för fullt gjort ett intåg i interiörvärlden. Bara för att man helt enkelt kan skapa en konstnärlig och speciell stämning. Om du har en blank och tråkig vägg kan du elegant skapa blickfång och atmosfär.

Fototapet med egen design

Vi på Brectus har specialiserat oss på tapeter med egen design. Det vill säga, om du har ett foto eller ett konstverk du är stolt över kan vi printa ut den på fotorealistisk tapet och till och med montera åt dig! Men innan wow-effekten slår till finns det en sak som är viktigt att tänka på – tapeten skall som regel täcka flera meter vägg. För bästa resultat rekommenderar vi 20 megapixel bilder eller mer med en pixeltäthet på 300. Om du är osäker har vi skickliga designers som hjälper dig att utvärdera, eller om du vill kan du fritt välja i vår bilddatabas med miljontals val.

Kreativa användningsområden

Har du ett fönster mitt på väggen? Det spelar ingen roll – vi beräknar mått och mönster för att passa. Det kan till och med bli ett kreativt resultat. Det behöver inte heller vara ett problem att montera till exempel en hylla eller en lampa över tapeten. Vad sägs om pimpa upp trappens snedställda väggar eller förvandla sovrumsdörren till en äventyrsdörr?

Montering av fototapet hos Wok & Go

Från idé till färdigmonterat

Vår kund Wok & Go hade en idé att förnya i sin restaurang i centrala Oslo. Eftersom lokalerna var ganska smala var foto tapeter en smart lösning. Kunden hade själv läckra bilder av asiatisk mat och ingredienser som också matchade rummets färger. Den aktuella väggen bjöd på några små utmaningar, men resultatet var både kunden och vi mycket nöjda med!

Inte bara till hemmet

Brectus levererar fototapet till kontor, allrum, barnrum, serveringsställen, sovrum, osv. Se alla våra fototapet-produkter här.

Telefon

Nå oss via telefon: +46 73 917 29 36

Telefon

Nå oss på telefon: +47 21 45 64 00

Banner materiale

*B1: Brannhemmende

MALER

Banner konfeksjonering

Beachflagg Tilbehør

Send bestilling
Felt markert med * er påkrevd
Skicka förfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska