Totalleverantör reklammaterial, mäss- og profileringslösningar

Stort urval av flaggor och tält i hög kvalitet, anpassade till svenska förhållanden!

Vi producerar robusta och funktionella tält med tryck av god kvalitet som kan användas både inomhus och utomhus. Vårt stora utbud av båttält, stjärntält, kuppeltält, iglootält, säljtält och uppblåsbara tält kan användas för en mängd olika områden. Alla våra tält är 100% vattentäta och brandsäkra. Välj mellan många storlekar, färger och varianter.

Våra tält finns i olika storlekar!


Uppblåsbar Quickup Tält

Huvudbenen / strukturerna är fyllda med luft och monteras ovanpå. Den är lätt och tar lite utrymme när den är vikt. Tältet kan levereras med väggar, markis, förankring och banner. Med hjälp av en förlängningstunnel kan du enkelt ansluta flera tält. På så sätt får du en imponerande samlingsplats för alla inomhus- och utomhusevenemang.

Uppblåsbara Reklamtält

Våra uppblåsbara iglootält finns i flera storlekar med antingen fyra, fem eller sex ben. Vårt största tält har en inre höjd mellan 2,7 och 4,9 meter och ett inre utrymme på 18 till 94 m². Här får du ett tält för alla slags evenemang och behov. Väggar och dörrar fästs enkelt med dragkedja. Tältet har strömförsörjning ansluten till benen med möjlighet till internt LED-ljus.


Mässtält utan tryck

Vi har prisvärda tält utan tryck i flera fördefinierade färger på lager för snabb leverans. Dessa tält är helt standard och kan levereras endast med tak eller med valfritt antal väggar. Väggarna finns också med fönster och dörrar. Finns i de flesta storlekar. Som tillval kan vi erbjuda: markis, ränta, fog, halvväggsstång, golv, ljus och väska med eller utan hjul.

Vi har ett brett urval av standardfärger på tält utan tryck


Kiosktält och PopUp-stativ

Vi erbjuder kompletta, stängda kiosktält, i de flesta vanliga tältstorlekar, med hyllor och väggar (hel eller halv). Half Wall PopUp-stativet är perfekt för att dölja den nedre delen av din stativ för saker inuti. Här fäster du en platta (80 cm djup) över den nedre duken så att den kan användas som bord / hyllutrymme. Stängerna justeras efter deras egen smak med hjälp av självlåsande fästelement. PopUp-stativet finns i storlekar mellan 150-250 cm och är 225 cm hög.

Mässtält sexkantigt

Sexkantiga mässor och evenemangstält ger en stilfull presentation. Tälten är stora och kraftfulla och är helt höjda till 4,6 m höga och 12 m i diameter. Tältet är unikt, kostnadseffektivt och enkelt att transportera. Det är lätt att montera och demontera. Lyft upp den mellersta stången, skjut ut de sex armarna och vänd och tältet är uppe. Väggar runt kan levereras.

Tälten är perfekta för sportevenemang eller andra utomhus- och inomhusevenemang


Mässtält Dome

Som en av de senaste mässaprodukterna på marknaden är Mässtält Dome en riktig blickfångare vid alla evenemang eller evenemang, med sin innovativa och innovativa form. Tältet består av en aluminium / stålram och finns i flera olika former och utföranden. Bastältet har ett dubbelt tak. Ytterligare tak säkras med hjälp av ingångsbågar. Flaggstängerna är slutligen monterade på taket och på sidoväggarna. Varje version av detta tält är unik. Bygg själv väggar, valv och tunnlar. Här är allt!


Mässtält Stjärntält

Om du vill stjäla din uppmärksamhet på ett annat sätt kommer ett stjärntält med stora tryckytor och unik form definitivt att vara för dig. Med tältets sexkantiga ben och “spindel” -liknande kropp är det omöjligt att förbise. Tältet finns i fem olika storlekar, den minsta är 8 meter i diameter. Taket går långt ner och du får en känsla av att vara inne, samtidigt som du är synlig från utsidan genom de stora välvda öppningarna. Det största tältet är 5 meter högt under taket. Alla tältstorlekar har en entréyta på 210 cm höjd. Alla väggar och tak kan tryckas i sina egna färger och med sitt eget motiv. Väggar beställs separat. Fairy Tale Star kan också förlängas eller höjas med flera stavar. Väggarna levereras hela, hälften, med fönster, med dörrar och med konsoler för att rulla upp dörrar.


Beachflaggor, ryggsäcksflaggor, bordflaggor, megaflaggor och miniflaggor

Robusta, rörliga “reklamaffischer” som tål vinden! Strandflaggor är en av våra mest flexibla och iögonfallande produkter. Användningarna för strandflaggor är många inifrån och ut; placera dem utomhus i sanden eller i snön, på marken eller i gräsmattan, inomhus framför butikens ingång, vid monteren eller där du vill locka uppmärksamhet. Våra strandflaggor levereras i hög kvalitet, med snabb leverans och till konkurrenskraftiga priser. De minsta flaggorna är 2 meter höga och de största över 6 meter.


Beachflagga Mini

Beachflagga Mini är en bordflagg med en insektsvinge och ger extra uppmärksamhet. Tryckt på polyestertyg och fäst vid en glasfiberstång genom en svart tunnel. Flaggan ser ut som en riktig strandflagga och med sin storlek. vid 23,2 × 43,5 cm ser det bra ut! Lämplig för alla slags tillfällen och som ett fast element på kontoret, i mötesrummen, idrottshallen, utställningslokalen eller på mässan etc.

Beachflagga Mini med sugkopp

En Beachflagg Mini med sugkopp ger extra uppmärksamhet till säljare på språng, till bilar parkerade utanför bås, till sportevenemang, rally osv. Sugkoppen gör det möjligt att fästa på hala ytor som bilfönster och tak. Stången fäst vid sugkoppen kan enkelt justeras i alla riktningar. Flaggens storlek är 30 × 60 cm.


Flaggor, vimplar, balkonger och supporterflaggor, bordflaggor och vindspårare

Flaggor och vimplar i liggande eller stående format med logotyptryck eller din egen design! Levereras i hög kvalitet med inbäddade kanter och olika fästelement. Med förstärkning i ryggen tål våra reklamflaggor väder och vind, så de har en längre livslängd. De är tryckta i klara och vackra färger som ger goda kontraster eller reproduktion av din logotyp eller design. Materialet är slitstark polyester som kommer att hålla länge. Vi gör dina flaggor eller vimplar som du vill ha dem, stående flaggor eller landskapsflaggor, med standard flaggryggar och krokar, eller för windtracker-systemet. Välj den storlek och form du vill ha. Vi kan leverera med eller utan stav.


Brectus Bannerarm Stolpe 1

Bannerarm för stolpe

Bannerns banderoll för stolpen finns i flera olika storlekar, är gjord av varmt galvaniserat stål och lätt att klämma fast på plats runt stolpen. Vi erbjuder enarmar och dubbla armar för fästning på båda sidor om stolparna. Banderoller levereras i polyester-, dekor- eller PVC-blockering med ensidig eller dubbelsidig utskrift. Lätt att fästa och enkelt att byta nya banners / flaggor.

Brectus Bannerarm vegg

Bannerarm för vägg

Bannerarmen för väggen levereras med dubbelsidig utskrift och är en effektiv och flexibel lösning för att hålla banners tätt och rakt från väggen. Tål alla väder- och vindförhållanden. Detta system är enkelt att installera och med justerbart fästsystem kan du också enkelt dra åt. Levereras som en uppsättning av två armar och konsol för upphängning. Bannern finns i textil eller PVC. Max bredd 82 cm, maximal höjd 300 cm.

Telefon

Nå oss via telefon: +46 73 917 29 36

Telefon

Nå oss på telefon: +47 21 45 64 00

Banner materiale

*B1: Brannhemmende

MALER

Banner konfeksjonering

Beachflagg Tilbehør

Send bestilling
Felt markert med * er påkrevd
Skicka förfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska