Totalleverantör reklammaterial, mäss- og profileringslösningar

Med stor glädje levererade Brectus Norge en levande reklamfigur, en så kallad Skydancer med ett ben till Gran kommun sommaren 2018. En Skydancer är en rörlig utomhusreklam som visar upp ditt budskap på ett mycket speciellt sätt och hålls uppe i vinden med hjälp av en fläkt som kontinuerligt blåser luft in i den! Titta på den roliga videon under inlägget.

UngHadeland i Grakommunen ville ha en rolig publikmagnet för barn och ungdomar, och de fick dem med den här färgglada, coola och rörliga Skydancern, eller Windyman, Air Dancer och Dancing Tube som det också kallas. Hur är det möjligt att undvika att se den här mjuka killen med fladdrande hår och fingrar där han gör sina fina dancemoves? Skydancern var en del av en större profilsatsning sommaren 2018 för UngHadeland, med banderoller, banners, mässbord, strandstolar, sittpuffar och vår största beachflagga Mega som reser sig 5 meter över marken.

Vem är UngHadeland i Gran kommun och varför valde de Brectus Norge?

Vem är UngHadeland i Gran kommun och varför valde de Brectus Norge? UngHadeland är en del av kulturkontoret i Gran och Lunner kommun och deras hemsida UngHadeland.no är en portal för distriktets ungdomsklubbar, med festivaler, konserter, workshops, kurser och olika semester- och fritidsaktiviteter riktade till barn och ungdomar. När Gran kommun kontaktade oss var det bara för att de såg att vi var en totalleverantör som de kunde lösa allt de behövde. Vi på Brectus svek inte. Med full service och snabb leverans kunde UngHadeland meddela att de var mycket nöjda med oss samt att barn och ungdomar i Hadeland kommun har haft mycket glädje av de produkter vi levererade. Önskar du beställa en Skydancer för att synas? Vi levererar med ett eller två ben och med storlekar från 4 meter upp till 8 meter. Designen bestämmer du! Tag kontakt med oss så hjälper vi dig.

Send bestilling
Felt markert med * er påkrevd

Telefon

Nå oss via telefon: +46 73 917 29 36

Telefon

Skontaktuj się z nami telefonicznie: +47 48 39 84 91

Phone

Reach us at: +47 21 45 64 00

Telefon

Nå oss på telefon: +47 21 45 64 00

Banner materiale

*B1: Brannhemmende

MALER

Banner konfeksjonering

Beachflagg Tilbehør

Send bestilling
Felt markert med * er påkrevd
Skicka förfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska