Totalleverantör reklammaterial, mäss- og profileringslösningar

Brectus Beachflagga

Beachflaggan har tagit marknaden med storm  och har blivit en go-to produkt i dagens marknadsföring. Detta är en av våra flexibla och iögonenfallande produkter som tål väder och vind.

Många applikationer

Med sin superlätta installation har beachflaggor många användningsområden både inne och ute. De kan sättas ner i gräset, i sanden, snön eller på marken utanför dina lokaler. Ta med flaggan på mässor, montrar eller andra evenemang. Beachflaggor fungerar också bra i butiken. Med rätt fot kommer du alltid att vara redo att använda beachflaggan var du än befinner dig.

Brectus Beachflagg Klassisk strandflagg

Beachflagga Klassisk

Vår mest populära beachflagga täcker dina behov och är lämplig för inomhus och utomhusbruk. Med sin goda kvalitet och rörelse i vinden kommer du lätt att synas på avstånd för potentiella kunder. Välj mellan sex olika former med olika mönster. Här kan det vara värt att välja den form som bäst passar ditt budskap. Beachflagga Klassisk levereras i fyra storlekar och du kommer garanterat hitta en flagga som passar ditt syfte.

Praktisk information

Beachflaggor levereras i praktisk väska för transport och förvaring. Stången monteras enkelt och tunneln dras över. Flaggan spänns med hjälp av ett påmonterat snöre som knyts fast i fästet vid stångens botten. Fötterna beställs separat och vi har ett stort utbud av fötter för olika applikationer. Fråga oss om tips om hur du väljer din fot om du är osäker. Vi hjälper dig gärna med design och idéer. Kontakta oss för att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Telefon

Nå oss via telefon: +46 73 917 29 36

Telefon

Nå oss på telefon: +47 21 45 64 00

Banner materiale

*B1: Brannhemmende

MALER

Banner konfeksjonering

Beachflagg Tilbehør

Send bestilling
Felt markert med * er påkrevd
Skicka förfrågan

Fält markerade med * är obligatoriska